Drie producten met verlichting: laat je inspireren!

Als je nu bezig bent met het inrichten van je woning of kantoor, kan het soms lastig zijn om te beslissen wat precies goed past. Het staat vast dat je verlichting nodig hebt, en er zijn veel producten waaruit je kunt kiezen om dit te realiseren. Geen saaie lamp meer in de kamer, maar iets totaal unieks dat er echt uitspringt.

Spiegel

Een spiegelkast met verlichting zie je vaak terug in onder andere de badkamer, maar ook in kleine toiletten kan het handig zijn. Vaak zie je ook spiegels hangen in gangen en omdat het daar soms wat donkerder kan zijn, is dit wellicht een goede oplossing. Tegenwoordig zijn er ook verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Zo kan het licht van achter de spiegel komen, maar je ziet het ook steeds vaker op de spiegel zelf. Als je helemaal weg bent van make-up en een eigen make-up hoek wilt creëren, zijn spiegels met verlichting ook zeker je beste vriend. Bij sommige kun je zelfs meerdere standen instellen. Je kunt zelfs kiezen voor een spiegel met verwarming, of een smart spiegel waar je het weer op kunt zien. Kijk even wat bij jou past!

Bloempotten

Wil je de tuin wat aantrekkelijker maken? Dan kun je dat perfect doen met bloempotten die licht geven (meestal met LED verlichting). Het ziet er in het donker ontzettend mooi uit en dat trekt meteen de aandacht. Ook scheelt het je wellicht wat geld, want het is nu niet nodig om ander tuinverlichting aan te schaffen. Iedereen weet meteen welk huis van jou is. Niet alleen voor buiten werkt het goed, want je kunt deze eveneens binnen plaatsen. Misschien nog wel een betere manier om er uiteindelijk van te genieten. Mocht je dit op werk willen doen, zullen klanten het ook zeker waarderen.

Fotolijsten

Net als bij spiegels werkt het eigenlijk hetzelfde met fotolijsten. Dit is erg handig, want zo is alles beter zichtbaar. Als je nu een hele donkere foto hebt of een tekening die niet zo duidelijk is, kun je door middel van de verlichting toch beter zien wat erop staat. Zeker als het een bijzondere waarde heeft, zorg je ervoor dat het de aandacht trekt van je bezoek. Er zijn zelfs fotolampen waarbij je een foto kunt opsturen naar een bedrijf en deze op een lamp wordt afgebeeld. Zeker een aanrader als decoratie. Ben jij dus op zoek naar unieke verlichting? Houdt deze tips dan in gedachten!