Waarom zou je voor maatwerk meubels in de slaapkamer kiezen? 

Waarom zou je voor maatwerk meubels in de slaapkamer kiezen?

Maatwerk meubels voor in je slaapkamer. Het is hoogstwaarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij de aanschaf van slaapkamerkasten. Toch heeft maatwerk heel veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een unieke stijl en/ of bepaalde niet gangbare afmetingen. We vertellen je er hieronder graag meer over. 

Meubels met een unieke uitstraling 

Er zijn verschillende redenen waarom je voor maatwerk meubels in de slaapkamer kan kiezen. Al eerste misschien zoek je een bepaalde stijl die je zo niet kunt vinden. Ambachtelijke meubelmakers kunnen samen aan de hand van jouw wensen een uniek meubel ontwerpen. Het mooie is dat je dan ook slaapkamerkasten aanschaft waarvan er echt maar een paar zijn. Unieke exemplaren in de stijl die jij graag wil zien. 

Waarom zou je voor maatwerk meubels in de slaapkamer kiezen?

Geen gangbare maten of afmetingen 

Een andere reden om te kiezen voor maatwerk meubels zijn de maten en afmetingen. Stel dat de slaapkamer allemaal schuine kanten heeft. Dan is het in een woonwinkel of meubelzaak lastig om iets te vinden omdat je altijd met standaard maatvoering te maken krijgt. Uiteraard wil je natuurlijk alle ruimte die er is in de slaapkamer zo goed mogelijk benutten. Misschien wil je ook een werkruimte in de slaapkamer? Met die schuine wanden is het vaak lastig om meubels te vinden die qua afmeting perfect passen. Waardoor je vaak de meubels wat verder van de wand moet plaatsen en daarachter een loze ruimte overblijft waar je verder niks mee kan doen.

Laat je door ambachtelijke meubelmakers kasten en andere meubels maken die wel precies goed onder de schuine wanden passen. Dan levert je dat extra ruimte op. Maar daarnaast, als je het goed benut, is er ook meer ruimte voor het opbergen van al je spullen. 

Voor iedere ruimte zijn maatwerk meubels een goede keuze 

Hoe groot of hoe klein je slaapkamer ook is maatwerk kasten en andere op maat gemaakte meubels zijn voor iedere ruimte een goede keuze. Bepaal samen met de meubelmaker het materiaal en stijl en de juiste afmetingen. Wat past het beste bij de beschikbare ruimte? Aan de hand van het uiteindelijke ontwerp kunnen de ambachtelijke meubelmakers aan het werk. Met als eindresultaat prachtige op maat gemaakte meubels die jouw slaapkamer een heel eigen en unieke stijl geven.